VETELIKKÖ

Vapaa-ajanviettopaikka Vetelikkö

Yhdistys hankki jäsenten virkistyskäyttöön tarkoitetun tontin, n. 7 ha, Tampereen Kämmenniemestä 22.9.1983.
 Rakentamisen osalta jouduttiin alueelle hakemaan poikkeuslupa.
Tontille valmistui kelosauna vuonna -84, päärakennus vuonna -87 ja kaksi majoitusmökkiä vuonna -92.
Asuntovaunualue valmistui vuonna -92 ja syksyllä 2014 valmistui asetusten mukainen jätevesijärjestelmä.

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus vuokrata majoitusmökkejä omaan käyttöönsä.
Jäsen saa halutessaan päärakennuksen käyttöönsä maksutta 50/60 vuotis- ja mahdolliseen eläkkeellejääntijuhlaansa.
Jäsenen on mahdollista anoa hallitukselta päärakennusta myös muihin tilaisuuksiinsa pientä korvausta vastaan.

Kotieläimet sallittuja vain Aamuruskossa.

Vetelikön isännät:   Janne Alatalo  0504385630
                                             Kirsi Helander

Varamiehinä toimivat: Kimmo Salminen ja Kai Niemi

Varaukset vapaa-ajanviettopaikan osalta hoidetaan keskitetysti "metron" toimistosta tai numeroista

045 660 03 30  Työsuojeluvaltuutettu
                                 040 801 60 51   Pääluottamusmies

Voimassaolevat varaukset näet varauskalenterista.